1/5

Wanneer

De cakesmash vindt meestal plaats wanneer uw baby bijna 1 wordt. 

Het is handig de shoot in te plannen in de ochtend, of net na het middagslaapje, wanneer uw baby de meeste energie heeft. 

Hoe & wat

De cakesmash shoot duurt gemiddeld 1 uur en vindt plaats in mijn studio in Heemskerk.

We gaan niet haasten als uw baby iets meer tijd nodig heeft of de shoot rekken als de baby er genoeg van heeft. Elke baby is uniek, heeft een ander ritme en zal anders op de shoot reageren.

Om een cakesmash shoot goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat er rust in de studio is en er niet te veel mensen aanwezig zijn bij de shoot. Dit kan de baby afleiden. Daarom is het gewenst dat alleen de ouders/verzorgers bij de shoot aanwezig zijn. Mocht u iemand extra mee willen nemen dan kan dat eventueel in overleg. 

We laten uw baby lekker spelen. Bellenblaas, blokken, xylofoon...we kijken gewoon waar hij of zij blij van wordt. 

Daarna gaan we over op de taart, en tot slot mag uw baby even lekker in het badje spelen zodat u lekker schoon weer naar huis kunt gaan. 

 

De fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Heemskerk. Ik werk in de studio niet met daglicht, maar met flitsers / kunstlicht. Tijdens de shoot is het relatief warm zodat het aangenaam voelt voor uw baby. Het is raadzaam zelf losse luchtige kleding te dragen.

U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.  

De studio bevindt zich op de eerste etage, er is geen lift aanwezig.

Na de shoot ga ik aan de slag om een mooie selectie te maken van alle gemaakte foto's. 

 

Binnen 2 weken na de shoot ontvangt u een inlogcode waarmee u uw eigen galerij kunt inzien onder het kopje "klantengalerij" op deze website. De galerij bevat gemiddeld 15 foto's. Afhankelijk van hoe soepel de sessie verloopt en hoeveel variatie uw kindje toelaat tijdens de shoot. 

 

U kunt aangeven welke digitalen/ producten u graag wilt ontvangen. Daarop ontvangt u een factuur voor de nabestellingen. Na ontvangst van betaling ontvangt u uw producten.

€139,00

Kopteks

De investering van een sittershoot is €139,00.

Wat u kunt verwachten:

  • Gemiddeld 1 uur shoottijd.

  • Aantal uur zorgvuldige nabewerking

  • Inzage in een online galerij. Hieruit kunt u bestellingen doen.

  • Mijn kennis, geduld, ervaring en deskundigheid.