5000 px
5000 px zwart

Monkeyshoot

 

De monkeyshoot is een superleuke en speelse shoot! 

De kinderen kunnen lekker hangen zoals ze zelf willen. 

Er wordt van een ieder afzonderlijk foto's gemaakt. Deze foto's worden op de computer samengevoegd tot 1 foto. 

De shoot

En dan...

Bij de monkeyshoot mogen de kinderen hangen aan de rekstok. Of dat nou op de kop is, als een luiaard of languit....dat mogen ze lekker zelf weten. 

Heerlijk spelen en fotograferen tegelijk! 

De shoot vindt plaats in de studio en duurt gemiddeld 45 minuten. Dat is ook afhankelijk van de leeftijd van de modellen en het aantal.

Je kunt kiezen tussen en zwarte of witte achtergrond.

De rekstok is geschikt voor kids tot maximaal 50 kg/1.60 meter lang.

De minimale leeftijd is dat ze zelf aan de stok kunnen hangen. 

Er kunnen tot 6 kinderen op een standaard foto met 2:3 verhouding. Wil je meer kinderen rij? Dan kan zeker. In dat geval maak ik de foto in een andere verhouding, wat meer panorama formaat zal zijn. 


 

Na de shoot kruip ik achter de computer om de mooiste en meest geschikte foto's uit te zoeken. Deze foto's voeg ik samen tot 1 foto.

De monkeyshoot is INCLUSIEF de digitale eindfoto. Je ontvangt deze in JPEG, zonder logo, hoge resolutie, in kleur en zwartwit.

 

 Mocht je nog een ander product van je foto willen bestellen, bijvoorbeeld een dibond of canvas, dan kan ik je daar wellicht ook bij helpen.

 

Hieronder vind je de link naar de product pagina. 

Je kan te allen tijde een reservering vastleggen.

Ook last minute is er soms nog een plekje vrij.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Boek dan op tijd. 

Reserveren

€100,00 
+
€5,00 per persoon 


Shootprijs

De shootprijzen van de monkeyshoot zijn
INCLUSIEF digitale eindfoto.

Het gaat hier om het uiteindelijke aantal dat op de foto aan de rekstok komt te hangen. Komt er 1 kind in 5 verschillende houdingen naast elkaar op de foto dan betaal je €100,00+€25=€125,00. Komt er van 6 verschillende kinderen 1 foto per kind naast elkaar aan de rekstok, dan komen de kosten op €100,00 + €30,00 (6x€5,00)=€130,00.
Kortom, het aantal verschillende kinderen is niet van belang voor de prijs, de prijs is afhankelijk van hoeveel "figuren" er op de foto komen.