1/15

Newbornshoot
 
De eerste periode na de geboorte is zo bijzonder. Je kindje is er eindelijk, een uniek minimensje. 

De eerste paar weken groeit en veranderd je kindje zo snel...daarom is het zo enorm waardevol om juist deze periode vast te laten leggen. Voor nu, voor later. 

Aarzel niet, en reserveer op tijd je newbornshoot om zeker te zijn van een plekje. Je kunt deze shoot vanaf 20 weken zwangerschap boeken.

Hoe  & wat

De newborn fotoshoot vindt plaats tussen dag 12 en 30 na de geboorte. De baby slaapt in deze periode veel, waardoor hij/zij makkelijk in diverse houdingen kan worden gelegd. 

 

Shoots beginnen doorgaans altijd rond 10.00. Uit eigen ervaring is gebleken dat dit fijn werkt en vaak het beste samenvalt met het ritme van de baby's.

De newborn shoot duurt +/- 3 uur en vindt plaats in mijn studio in Heemskerk.

Tijdens de shoot is uiteraard voldoende tijd om te voeden, te troosten, te verschonen en natuurlijk te fotograferen.

We gaan niet haasten als uw baby iets meer tijd nodig heeft, elke baby is uniek, heeft een ander ritme en zal anders op de shoot reageren. Soms is het nodig uw baby of de hele setting te verschonen, of misschien heeft uw baby iets meer tijd nodig om rustig te worden en in slaap te vallen. Uw baby bepaald het ritme van de shoot.

Het beste is om al tijdens de zwangerschap een shoot te reserveren. Hierbij geeft u door wanneer u verwacht te bevallen. U krijgt van mij via de mail een overeenkomst, factuur en uitgebreidere informatie over de shoot.

Wanneer de factuur voldaan is en de overeenkomst ingevuld retour gestuurd is staat de shoot voor u gereseveerd.

Wanneer uw kindje geboren is neemt u contact met mij op en kunnen we een definitieve afspraak inplannen.

Om een newbornshoot goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat er rust in de studio is.

Daarom is het gewenst dat alleen de ouders/verzorgers bij de shoot aanwezig zijn.

Voor broertjes en zusjes kan het beste een oppas ingeschakeld worden, zodat er genoeg tijd en rust is om uw baby te kunnen fotograferen.

Het is uiteraard ook mogelijk een gezinsfoto te maken tijdens de shoot. In dat geval beginnen we met de gezinsfoto's zodat broer of zus daarna even met een oppas/ouder mee kan zodat wij in alle rust de rest van de shoot af kunnen maken.

Na de shoot ga ik aan de slag om een mooie selectie te maken van alle gemaakte foto's. Ook maak jullie album op. Na het zien van de opmaak kunt u nog 1x een wijziging in aanbrengen voordat deze gedrukt gaat worden.

 

Binnen 2 weken na de shoot ontvangt u een inlogcode waarmee u uw eigen online galerij kan inzien. De galerij bevat gemiddeld 20 verschillende foto's. Afhankelijk van hoeveel variatie uw kindje toelaat tijdens de shoot. 

De galerij blijft 3 weken online staan. U kunt dan de galerij inzien en kijken of u een nabestelling wilt plaatsten. Wanneer u iets wil nabestellen ontvangt u de bestelde digitalen na ontvangst van betaling. Ook worden producten pas gemaakt na ontvangst van de betaling. 

€179,00

Koptekst 1

De investering van een newbornshoot is €179,00.

Let op, dit zijn alleen de opnamekosten inclusief mini album.

Hier zitten geen digitalen bij. 

Wat u kunt verwachten:

  • Gemiddeld 3 uur shoot tijd.

  • Aantal uur zorgvuldige nabewerking

  • Inzage in een online galerij. Hieruit kunt u eventueel nabestellingen doen.

  • mijn kennis, geduld, ervaring en deskundigheid.

  • Inclusief een 15x20 album met de foto's uit uw galerij.

Nabestellingen

Koptekst 1