1/4

Wanneer

De sittershoot vind plaats wanneer uw baby zelfstandig en stevig kan zitten, maar nog niet echt kan kruipen en lopen. Bij de meeste baby's is dit tussen de 7 en de 10 maanden.

Het is handig de shoot in te plannen in de ochtend, of net na het middagslaapje, wanneer de baby de meeste energie heeft. 

Hoe & wat

De sittershoot shoot duurt gemiddeld 1 uur en vindt plaats in mijn studio in Heemskerk.

We gaan niet haasten als uw baby iets meer tijd nodig heeft of de shoot rekken als de baby er genoeg van heeft. Elke baby is uniek, heeft een ander ritme en zal anders op de shoot reageren.

Om een sittershoot goed te kunnen laten verlopen is het van belang dat er rust in de studio is en er niet te veel mensen aanwezig zijn bij de shoot. Dit kan de baby afleiden. Daarom is het gewenst dat alleen de ouders/verzorgers bij de shoot aanwezig zijn.

We laten uw baby lekker spelen. Bellenblaas, badje, blokken...we kijken gewoon waar hij of zij blij van wordt. 

 

De fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Heemskerk. Ik werk in de studio niet met daglicht, maar met flitsers / kunstlicht. Tijdens de shoot is het relatief warm zodat het aangenaam voelt voor uw baby. Het is raadzaam zelf losse luchtige kleding te dragen.

U kunt onbeperkt gebruik maken van koffie en thee.  

De studio bevindt zich op de eerste etage, er is geen lift aanwezig.

Na de shoot ga ik aan de slag om een mooie selectie te maken van alle gemaakte foto's. 

 

Binnen 2 weken na de shoot ontvangt u een inlogcode waarmee u uw eigen galerij kunt inzien onder het kopje "klantengalerij" op deze website. De galerij bevat gemiddeld 15 foto's. Afhankelijk van hoe soepel de sessie verloopt en hoeveel variatie uw kindje toelaat tijdens de shoot. 

U geeft binnen een termijn van 3 weken aan welke digitalen/ producten u graag wilt ontvangen. Daarop ontvangt u een factuur voor de nabestellingen. Na ontvangst van betaling ontvangt u uw producten.

€119,00

Kopteks

De investering van een sittershoot is €119,00.

Wat u kunt verwachten:

  • Gemiddeld 1 uur shoottijd.

  • Aantal uur zorgvuldige nabewerking

  • Inzage in een online galerij. Hieruit kunt u bestellingen doen.

  • Mijn kennis, geduld, ervaring en deskundigheid.